De tijd gaat ontzettend snel, deze shoot is een bevroren moment uit jullie mooi leven. Volgend jaar kan er al veel veranderd zijn. Ik zorg voor een tastbare herinnering waar je met een fijn gevoel op terug kunt kijken. 

Ken je die ongemakkelijke foto’s? Waarbij iedereen stijf in de camera kijkt met een moeilijke lach? Dat gaan wij zeker niet doen. Spontaniteit in de foto’s met je geliefden vind ik ontzettend belangrijk. Hier begeleid ik jullie natuurlijk bij. Ik laat jullie veel lopen, lieve dingen tegen elkaar zeggen en lachen. Zo zorg ik ervoor dat ik echt jullie magische band kan vastleggen, zoals jullie echt zijn.

Al mijn pakketten zijn inclusief:

  • Binnen 2 weken je bewerkte foto’s
  • Reiskosten binnen Eindhoven
  • Foto’s in een online gallery
  • Extra foto’s: €12,50
  • Weekendtoeslag: €25,-

Frequently asked

Hoe wordt de locatie voor de shoot gekozen?

Vertel mij jullie wensen en dan denk ik graag met jullie mee! Ik ken een aantal prachtige locaties en ik ontdek ook graag nieuwe locaties. Daarnaast heb ik ook een studio waar we mooie foto’s kunnen maken.

Doe je ook zwangerschapsshoots?

Ik doe ook zwangerschapsshoots. Deze valt onder de love shoot. Laten we even bellen om jouw wensen te bespreken!

Ik ben ongemakkelijk op foto’s, kun jij daarbij ondersteunen?

Zeker, het is mijn taak om jullie gerust te stellen op de foto. Ik geef tijdens de shoot kleine aanwijzingen, maar verder zijn de foto’s heel spontaan. Tijdens de shoot laat ik ook regelmatig beelden aan jullie zien. Veel mensen vinden het spannend om voor de camera te staan, maar achteraf hoor ik vaak terug dat ze de shoot heel leuk vonden.  

Wat moet ik aan?

Vraag naar mijn style guide voor tips en adviezen over kleding.

Fotografeer je door heel Nederland?

Voor de mooiste locaties moeten we soms wat verder rijden. Dit vind ik geen probleem! Echter reken ik voor locaties buiten Eindhoven wel reiskosten. Informeer voor de mogelijkheden.

Kan deze shoot ook binnen?

Ja zeker. Een cozy shoot in jullie eigen huis, in mijn studio of een andere toffe locatie. Geef jullie wensen aan mij door en ik denk graag met jullie mee.

Wat moet ik allemaal meenemen?

Tijdens de shoot maken we vaak ook een aantal zittende foto’s, ben je bang dat je kleding vies wordt? Neem dan een handdoekje mee waar je op kunt zitten.

 Kom je met jonge kinderen? Neem dan iets mee wat ze leuk vinden, denk aan speelgoed, een fietsje of bellenblaas. Zo vinden de kinderen het ook leuk om te shooten en blijven de foto’s spontaan.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Logo Kim Das

Laat mij jouw verhaal vastleggen, in warme frisse kleurtinten. Een tastbare herinnering in foto’s die je raken.