De mooiste dag van je leven. Daar maak ik met liefde een tastbare herinnering van. Een reportage waarin emoties, details en natuurlijk jullie liefde één verhaal worden. Een verhaal dat jullie voor altijd bij je kunnen dragen en een verhaal dat jullie verder kunnen vertellen. Een verhaal in warme, frisse kleurtinten. Dat is mijn stijl. Laat mij van jullie verhaal ook een tastbare herinnering maken.

Tijdens jullie bruiloft loop ik de hele dag met je mee om alle bijzondere, mooie en emotionele momenten vast te leggen. Ik ben me er erg van bewust dat dit JULLIE dag is, daarom houd ik me zo veel mogelijk op de achtergrond.

Naast alle gebeurtenissen die ik vastleg, wil ik ook dat jullie de sfeer van de dag voelen bij het terugkijken van de foto’s. Daarom maak ik ook foto’s van de details. Details die jullie zelf dragen zoals sieraden, schoenen en jullie geurtjes. Maar ook van de prachtige bloemdecoraties, de mooi gedekte tafel en het welkomst bord met jullie namen erop.

Wedding galleries

Bruidsfotografie Italië

Nico & Chantal

Bruiloft Amsterdam

Jeroen & Cintia

Wedding Neercanne

Christiaan & Lianne

Wedding Nederland

Oliver & Ankie

Al mijn pakketten zijn inclusief:

  • Een handmade fine art mini album van 15×15 cm
  • 1 week na de bruiloft al een preview
  • Binnen 6 weken alle foto’s in hoge resolutie
  • Luxe USB met jullie foto’s
  • Persoonlijke online gallery

  • Inclusief reiskosten binnen Eindhoven
  • Inclusief BTW

Opties:

  • Voor extra uren fotografie vraag ik €175,- per uur
  • Willen jullie dat er nog meer mooie momenten worden vastgelegd? Dan zal er een second shooter aanwezig zijn voor €350,-.
  • Trouwen jullie in het buitenland? Dan reis ik graag met jullie mee! Laten we kennis maken om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bruidsfotograaf
Bruidsfotografie Eindhoven
bruidsfotografie

Frequently asked

Wat is het voordeel van een second shooter?

Het voordeel van een second shooter is dat er nóg meer mooie momenten worden vastgelegd. In de ochtend kan er strakker gepland worden, wanneer de ene fotograaf naar de bruidegom gaat en de andere bij de bruid blijft. Daarnaast heb je tijdens de ceremonie een aantal belangrijk momenten denk aan de geloftes, de ringen en het ja-woord. De second shooter kan dan de emoties van jullie dierbaren vastleggen, terwijl dat ik me vol kan focussen op jullie.

Wat kunnen wij van jou verwachten tijdens de bruiloft?

Gedurende de dag loop ik met jullie mee om de mooiste en meest spontane momenten vast te leggen. Ik ben me er erg van bewust dat dit jullie dag is. Daarom houd ik me zo veel mogelijk op de achtergrond. Op de dag zelf wordt vaak een moment gepland om foto’s van jullie samen te maken, dit duurt ongeveer een uurtje.

Kun je ook adviseren in de shoot locatie?

Zeker! Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik jullie vertellen wat belangrijk is om op te letten bij het kiezen van de shoot locatie. Wil je graag op een andere locatie shooten dan de trouwlocatie dan zoek ik graag met jullie mee.

Wat wordt er besproken tijdens een kennismakingsgesprek?

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan wij echt kennis maken. Tijdens de bruiloft loop ik de hele dag met jullie mee, daarom is het belangrijk dat wij als een klik hebben. Ik ben ook heel erg benieuwd naar jullie ideeën voor de bruiloft! Verder bespreken we jullie wensen, geef ik jullie advies en beantwoord ik jullie vragen. Jullie kunnen hiervoor langskomen in mijn studio of we plannen een video call.

Op welk moment van de dag kunnen we de shoot het beste plannen?

Het tijdstip van de shoot is ontzettend belangrijk. Met een lage zon hebben we mooi zacht licht, dit zie je ook veel voorbijkomen op mijn foto’s. Midden op de dag daarentegen staat de zon hoog en deze is dan erg fel, hierdoor krijg je veel schaduwen in het gezicht en ga ja met je ogen knijpen. Daarom wil ik adviseren om voor 12:00 uur of na 15:00 uur de shoot te plannen.

 

Doe je ook destination weddings?

Ja zeker. Ik hou ontzettend van reizen en ik vind het buitenland prachtig! Plan een kennismakingsgesprek in en dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? 

Logo Kim Das

Laat mij jouw verhaal vastleggen, in warme frisse kleurtinten. Een tastbare herinnering in foto’s die je raken.