ABOUT KIM DAS

Spontaan, creatief en liefdevol met een passie voor fotografie, marketing en styling. Dat ben ik, Kim Das.

Deze kenmerken zie je ook terug in mijn foto’s. Persoonlijke verhalen van mensen vind ik ontzettend interessant en deze verhalen vastleggen op een elegante manier waardoor je trots kunt zijn op jezelf, dat is mijn doel. Telkens weer.

Kim Das

Als klein meisje was ik al druk in de weer met een camera. Met vriendinnen trok ik alles uit de kast om mooie foto’s van elkaar te maken. Inmiddels zijn deze onschuldige shoots uitgegroeid naar mijn eigen onderneming.

Na de middelbare school heb ik een styling opleiding gevolgd aan het SintLucas. Hier leerde ze mij alles over interieurstyling, etaleren en fotografiestyling. Hierdoor begon het creëren van mooie beelden weer te kriebelen. Mijn afstudeerstage heb ik bij een professionele fotografe gedaan. Zij heeft mij alles geleerd over belichting, poseren, editen en ondernemen. Maar boven alles heeft ze mij laten zien hoe mooi bruidsfotografie is! Ik vind het geweldig om het bruidspaar een tastbare herinnering te kunnen geven van dit waardevolle moment.

Mijn vervolgopleiding was Marketing Management aan Avans. Hierdoor zijn mijn zakelijke foto’s meer zijn dan alleen een mooi plaatje. Ik vind het belangrijk dat de foto’s echt bijdragen aan de marketing van een bedrijf.

Ik geniet van het vastleggen van unieke verhalen. Dankzij mijn opleidingen styling en marketing ben ik ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan leveren in mijn werk.

 

Logo Kim Das

Laat mij jouw verhaal vastleggen, in warme frisse kleurtinten. Een tastbare herinnering in foto’s die je raken.