ABOUT KIM DAS

Spontaan, creatief, liefdevol en een passie voor fotografie, marketing en styling. Dat ben ik, Kim Das.

Deze kenmerken zie je ook terug in mijn foto’s. Persoonlijke verhalen van mensen vind ik ontzettend interessant en deze verhalen vastleggen op een mooie manier waardoor je trots kunt zijn op jezelf, dat is mijn doel. Telkens weer.

Fotograaf Eindhoven

Als klein meisje was ik al druk in de weer met een camera. Met vriendinnen trok ik alles uit de kast om mooie foto’s van elkaar te maken. Inmiddels zijn deze onschuldige shoots uitgegroeid naar mijn eigen onderneming.

Na de middelbare school heb ik de studie vormgeving product presentatie gevolgd op het Sint Lucas. Hier leerde ze alles over interieurstyling, etaleren en fotografiestyling. Daardoor begon het creëren van mooie plaatjes weer te kriebelen. Mijn afstudeerstage heb ik bij een professionele fotografe gedaan. Zij heeft mij alles geleerd over belichting, poseren, editen en ondernemen. Maar boven alles heeft ze mij laten zien hoe mooi bruidsfotografie is! Het vast leggen van de liefde tussen twee mensen op de mooiste dag van hun leven. Ik vind het geweldig om het bruidspaar een tastbare herinnering te kunnen geven van dit waardevolle moment.

Ik geniet van het vastleggen van de liefde tussen twee mensen of de liefde van een familie. Dankzij mijn styling opleiding ben ik ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan creëren in mijn werk.

Benieuwd hoe ik te werk ga?
Check deze behind the scenes video

CONTACT FORMULIER

Logo Kim Das

Laat mij jouw verhaal vastleggen, in warme frisse kleurtinten. Een tastbare herinnering in foto’s die je raken.