Jij bent meer dan gewoon die ondernemer. Je hebt tegenslag overwonnen en groei doorgemaakt. Je zit vol met creativiteit en onbeperkte dromen, maar je kent ook angst en hebt zelftwijfel gehad. En omdat er zoveel kanten van jou zijn: de strateeg, de trendsetter, de onderzoeker, de ouder en de beste vriend, is het belangrijk dat de foto’s op jouw website elk facet weerspiegelen van wie jij bent en waar jij voor staat.

 Ik ben Kim Das, personal branding fotograaf en online marketing strateeg. Ik ben gespecialiseerd in visuele online marketing voor ondernemers die hun vertrouwen naar klanten willen vergroten, door hun klanten de echte en betrouwbare persoon achter het merk te laten zien.

 

Al mijn pakketten zijn inclusief:

  • De mogelijkheid om je eigen foto’s te kiezen
  • Binnen 2 weken je bewerkte foto’s
  • Reiskosten binnen Eindhoven
  • Foto’s in een online gallery
  • Weekendtoeslag: € 25,-
Zakelijk fotografie abonnement

Een bedrijf is continu in verandering. Dagelijks heb je nieuwe klanten, nieuwe ideeën en nieuwe uitdagingen. Met een content strategie die aansluit op jouw marketingplan, heb je met dit content abonnement altijd beelden die aansluiten op jouw bedrijf. Denk aan wisselende trends, opkomende campagnes, blogs en actuele verhalen.

Als fotograaf met een specialisatie in online marketing vind ik het belangrijk om content te maken die verder gaan dan alleen een mooi plaatje. De foto’s die we gaan maken brengen jouw bedrijf naar een hoger level en zullen jouw doelgroep helpen om de stap te zetten naar jouw bedrijf. Om daadwerkelijk meer sales en conversies te genereren door middel van content, is het belangrijk dat de strategie voor, tijdens en na de shoot op elkaar aansluit. Daarom beginnen we met een strategiesessie, vervolgens vindt de fotografie plaats en tot slot begeleid ik je met het vullen van de content kalender.  

Strategie sessie

Voordat we daadwerkelijk gaan shooten, hebben wij samen een strategie sessie. Tijdens deze sessie bespreken we jouw marketingplan of stellen we er samen een op. De content die we het komende jaar gaan maken dient hier naadloos op aan te sluiten.

Fotografie

Elke kwartaal gaan we nieuwe foto’s maken. Voor iedere shoot hebben we een call waarin we de ideeën voor de shoot bespreken. We bepalen de contentdoelen, kiezen een locatie en maken een moodboard. Vervolgens maken we 20 verschillende foto’s die qua stijl naadloos op jouw branding aansluiten.

Content kalender

Binnen 14 dagen ontvang je de foto’s waarmee jij kan gaan knallen. Je hebt nu actuele foto’s die aansluiten op wat je wilt vertellen. Vind je het lastig om dit stukje zelf op te pakken? Dan ben ik nog beschikbaar voor tips en adviezen voor het schrijven van pakkende teksten.

Content abonnement

Frequently asked

Hoeveel foto’s heb ik nodig?

Heb je foto’s nodig voor jouw nieuwe website? Ga dan per pagina na wat voor foto’s je nodig hebt. Bedenk vervolgens of je foto’s nodig hebt voor social media. Hoe vaak post je? Ga voor jezelf na hoeveel foto’s je dan nodig hebt voor een half jaar (vergeet de stories niet). Vind je het nog steeds lastig om in te schatten hoeveel foto’s je nodig hebt? Neem dan contact met mij op, ik adviseer je graag.

 

Mag ik zelf mijn foto’s kiezen?

Ik maak een grove selectie van de foto’s, vervolgens mag jij de mooiste foto’s kiezen. Deze ga ik dan mooi voor je bewerken.

Hoe kan ik me voorbereiden op de shoot?

Een voorbereiding op deze shoot is wel belangrijk. Ga voor jezelf na wat je wilt uitstralen als bedrijf en bedenk welke foto’s je precies nodig hebt. Je kunt Pinterest gebruiken ter inspiratie, maak een bord aan voor de shoot en laat deze tijdens onze sessie aan mij zien. Zo weet ik ook precies wat jij mooi vindt.

Weet je niet precies wat je wilt uitstralen op de foto? Met mijn marketing kennis denk ik graag met je mee!

Ik ben ongemakkelijk op foto’s, kun jij daarbij ondersteunen?

Zeker, het is mijn taak om je gerust te stellen op de foto. Ik geef tijdens de shoot kleine aanwijzingen, maar verder zijn de foto’s heel spontaan. Tijdens de shoot laat ik ook regelmatig beelden aan je zien. Veel mensen vinden het spannend om voor de camera te staan, maar achteraf hoor ik vaak terug dat ze de shoot heel leuk vonden.  

Wat moet ik meenemen?

Om jouw ideale klant aan te spreken met foto’s zijn props ontzettend belangrijk. Ze laten zien wat jij doet en wie jij bent. Denk aan spullen die je gebruikt tijdens jouw werkzaamheden, maar ook accessoires die bij jou als persoon passen bijvoorbeeld je laptop, notitieboekje, favoriete mok, boeken en lievelingsbloemen. Tijdens een kennismakingsgesprek denk ik graag met je mee over de perfecte accessoires voor jouw shoot.

Wat moet ik aan?

Vraag naar mijn style guide voor tips en adviezen over kleding.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Logo Kim Das

Laat mij jouw verhaal vastleggen, in warme frisse kleurtinten. Een tastbare herinnering in foto’s die je raken.