Personal brand shoot

 

Versterk jouw verhaal met stijlvolle foto’s om in te zetten op jouw website en social media.

Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker. Een goede website en social media kanalen spelen hierbij een grote rol, ondersteund door fotografie.

Mensen mooi op de foto zetten, passend bij hun wensen en doelen is wat ik het liefste doe. Met mijn branding en marketing achtergrond help ik je om jouw business krachtig neer te zetten. Met foto’s die vertellen wie jij bent en wat je doet. Foto’s die professionaliteit en warmte uitstralen. Unieke beelden die jij op diverse kanalen kunt inzetten. Denk aan een beeldbank voor social media, foto’s om je website mee te vullen of nieuwe beelden voor een publicatie.

Ben jij een ondernemer, freelancer of influencer die er klaar voor is om te groeien, door online de persoonlijke connectie met jouw doelgroep aan te gaan? Ik help je om een krachtig verhaal neer te zetten.

Tijdens een call vooraf bespreken we het doel en jouw wensen voor de shoot, zodat jij het resultaat behaalt wat hier perfect op aansluit.

 

Alle fotoshoots zijn inclusief:

  • De mogelijkheid om je eigen foto’s te kiezen
  • Binnen 2 weken je bewerkte foto’s
  • Reiskosten binnen Eindhoven
  • Foto’s in een online gallery
  • Weekendtoeslag: € 25,-
business shoot by Kim Das
personal brand shoot
Zakelijk fotografie abonnement

Een bedrijf is continu in verandering. Dagelijks heb je nieuwe klanten, nieuwe ideeën en nieuwe uitdagingen. Met een content strategie die aansluit op jouw marketingplan, heb je met dit content abonnement altijd beelden die aansluiten op jouw bedrijf. Denk aan wisselende trends, opkomende campagnes, blogs en actuele verhalen.

Als fotograaf met een specialisatie in online marketing vind ik het belangrijk om foto’s te maken die verder gaan dan alleen een mooi plaatje. De beelden die we gaan maken brengen jouw bedrijf naar een hoger level en zullen jouw doelgroep helpen om de stap te zetten naar jouw bedrijf. Om daadwerkelijk meer sales en conversies te genereren door middel van content, is het belangrijk dat de strategie voor, tijdens en na de shoot op elkaar aansluit. Daarom beginnen we met een strategiesessie, vervolgens vindt de fotografie plaats en tot slot begeleid ik je met het vullen van de content kalender.  

Strategiesessie

Voordat we daadwerkelijk gaan shooten, hebben wij samen een strategiesessie. Tijdens deze sessie bespreken we jouw marketingplan of stellen we er samen een op. De content die we het komende jaar gaan maken dient hier naadloos op aan te sluiten.

Fotografie

Elke kwartaal gaan we nieuwe foto’s maken. Voor iedere shoot hebben we een call waarin we de ideeën voor de shoot bespreken. We bepalen de contentdoelen, kiezen een locatie en maken een moodboard. Vervolgens maken we 25 verschillende foto’s die qua stijl naadloos op jouw branding aansluiten.

Content planning

Binnen 14 dagen ontvang je de foto’s waarmee jij kan gaan knallen. Je hebt nu actuele foto’s die aansluiten op wat jij wilt vertellen. Vind je het lastig om dit stukje zelf op te pakken? Dan ben ik nog beschikbaar voor tips en adviezen voor het schrijven van pakkende teksten.

Personal branding shoot

Frequently asked

Hoeveel foto’s heb ik nodig?

Heb je foto’s nodig voor jouw website? Ga dan per pagina na wat voor foto’s je nodig hebt. Denk aan headers, portretten, foto’s die begeleidend zijn aan de tekst en sfeerbeelden. ⠀⠀

Bedenk vervolgens of je foto’s voor social media wilt gebruiken. Hoe vaak in de week wil je een post plaatsen? Zo kun je uitrekenen hoeveel foto’s je nodig hebt tot de volgende shoot (vergeet de stories niet). Mijn advies is om zeker elke jaar nieuwe content te laten maken. Per kwartaal of half jaar zou nog beter zijn. Zo zorg je ervoor dat jouw foto’s altijd actueel zijn.

⠀⠀
Tot slot de opkomende publicaties. Kijk vooruit in je marketing planning, komt er binnenkort een publicatie aan? Dan mogen deze foto’s tijdens de shoot niet ontbreken.

Mag ik zelf mijn foto’s kiezen?

Ik maak een voorselectie, waarna de keuze bij jou ligt! Op deze manier neem je alleen foto’s af die je echt gaat gebruiken. Uiteraard sta ik altijd klaar om te adviseren wanneer dat gewenst is.

Hoe kan ik me voorbereiden op de shoot?

Een voorbereiding op deze shoot is wel belangrijk. Ga voor jezelf na wat je wilt uitstralen als bedrijf en bedenk welke foto’s je precies nodig hebt. Je kunt Pinterest en Instagram gebruiken voor inspiratie, sla de foto’s op en laat deze tijdens onze sessie aan mij zien. Zo weet ik ook precies wat jij mooi vindt.

Weet je nog niet wat je wilt uitstralen op de foto? Met mijn marketing kennis denk ik graag met je mee!

Ik ben ongemakkelijk op foto’s, kun jij daarbij ondersteunen?

Zeker, het is mijn taak om je gerust te stellen op de foto. Ik geef tijdens de shoot kleine aanwijzingen, maar verder zijn de foto’s heel spontaan. Tijdens de shoot laat ik ook regelmatig beelden aan je zien. Veel mensen vinden het spannend om voor de camera te staan, maar achteraf hoor ik vaak terug dat ze de shoot als erg leuk hebben ervaren.  

Wat moet ik meenemen?

Om jouw ideale klant aan te spreken met foto’s zijn props ontzettend belangrijk. Ze laten zien wie jij bent en wat je doet. Denk aan spullen die je gebruikt tijdens jouw werkzaamheden, maar ook accessoires die bij jou als persoon passen bijvoorbeeld je laptop, notitieboekje, favoriete mok, boeken en lievelingsbloemen. Tijdens een kennismakingsgesprek denk ik graag met je mee over de perfecte accessoires voor jouw shoot.

Wat moet ik aan?

Vraag naar mijn style guide voor tips en adviezen over kleding.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Logo Kim Das

Laat mij jouw verhaal vastleggen, in warme frisse kleurtinten. Een tastbare herinnering in foto’s die je raken.